You are here: Home Diensten

safiera koerier

Diensten

Diensten

Maatwerk. Dat is waar Safiera Koerier voor staat. Daarom kent Safiera Koerier een gedifferentieerd dienstenaanbod. Zo is er altijd een passende transportvorm te vinden, zodat uw zending precies op tijd wordt afgeleverd tegen zo laag mogelijke kosten.

Special Courier
Voor uw spoedbestellingen wordt de Special Courier ingezet. Onmiddellijk na uw melding haalt de koerier de zending bij u op en brengt deze linea recta en zonder onderbrekingen of omwegen naar de ontvanger.

Basic Courier
Geen spoed, maar wel enige haast geboden? U meldt uw zending aan voor 13.00 uur en de Basic Courier bezorgt deze binnen vier uur. Gegarandeerd!
Deze service is beschikbaar op werkdagen.

One Day Courier
Uw zending wordt snel, maar niet vliegensvlug bezorgd. Meldt u uw zending voor 10.00 uur aan, dan is deze voor 17.00 uur op de plaats van bestemming, waar dan ook op het vasteland van Nederland.

Parcel Overnight Service
Is bezorging binnen één dag niet noodzakelijk, dan kunt u kiezen voor de Parcel Overnight Service. Meldt u uw zending vandaag voor 15.00 uur aan, dan wordt deze morgen voor 17.00 uur bezorgd. Mét koerierskwaliteit.

Parcel Distributie Service
Verzendt u ten minste 20 kleine pakketten (tot 30 kilogram) per week, die niet de persoonlijke begeleiding van een koerier nodig hebben en die best een nachtje mogen overblijven, dan is Parcel Distributie een aantrekkelijk en goedkoop alternatief.
Parcel Distributie is een fijnmazig, regionaal georganiseerd distributienetwerk. Door een slimme combinatie van afleveringen liggen de kosten aanmerkelijk lager dan die van de koeriersdiensten.
Natuurlijk wordt uw zending ook tijdens de overnachting bij Safiera Koerier  goed verzorgd en veilig opgeborgen.

 
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator